Tekenen en schilderen op het mooie eiland Terschelling

Reserveer nu een teken- en schildervakantie op het prachtige Terschelling. Onder professionele begeleiding van Sanne van der Horst leert u het unieke Terschellinger landschap te schilderen en tekenen. De workshops zijn ook voor beginners geschikt. U bezoekt met een kleine groep cursisten (mogelijk vanaf 2 personen) de mooiste eilander locaties en leert op een nieuwe manier te kijken naar het landschap. U zult versteld staan van het resultaat! Ook is het mogelijk om samen met uw kinderen de workshop te volgen (vanaf 12 jaar). Een leuk moment om samen met vrienden of familie te genieten van bijzonder midweekje weg. Inbegrepen zijn twee overnachtingen in luxe hotelkamers met ontbijt, 3-gangendiner, fietsverhuur en schilders pakket. En natuurlijk uw eigen schilderij van Terschelling !

Tot ziens op Schylge!

Meer informatie over Sanne van der Horst:

Sanne is kunstenaar en teken- & schilderdocente. Dit doet ze thuis in haar atelier en op verschillende locaties op Terschelling. Daarnaast werkt ze als CKV docent op het Skylger Jouw (middelbaar onderwijs). En geeft ze schilderles aan verschillende schilderclubjes zoals in “Ons Huis” te West-Terschelling.

Sanne heeft gestudeerd aan de “De witte lelie’” (1994). Na de lerarenopleiding “De witte lelie’” (1994) is ze afgestudeerd aan de HKU voor de richting mixed media schilderen in 1996.  Als docente CKV heeft ze lesgegeven op verschillende scholen, in Amsterdam, Den Haag en Haarlem.

Als kunstenaar heeft Sanne op vele plekken haar werk geëxposeerd. In haar eigen werk werkt ze vaak met verschillende onderwerpen die haar een bepaalde tijd bezighouden. Een terugkerend thema in haar werk is vervreemding. De realistisch, expressieve beelden vertonen een vreemde wending een bepaalde leegte, vermengt met herinneringen.

De afgelopen 15 jaar heeft ze aan zeer (veel) verschillende groepen en personen kunstonderwijs gegeven en weet daarom goed hoe leerzaam en vooral leuk het is om creatief bezig te zijn.