Evenementenbureau Creatief op Terschelling

Wil je een fantastische inspirerende en creatieve dag met al jouw medewerkers beleven? Een bedrijfsuitje waarbij ieders talent weer wordt geduid en ieder trots is op zijn of haar bijdrage aan het grotere geheel? Een dag die ingebed is in de organisatiestrategie en daarom ook op lange termijn zijn effect heeft? Creatief op Terschelling creëert samen met jou een verrassende, positieve en kleurrijke dag! Neem snel contact op voor meer informatie met Sanne van der Horst.

  • De mooiste plek van Nederland: het prachtige eiland Terschelling
  • Creativiteit, inspiratie en teambuildings workshops
  • Evenementenbureau met evenementen op maat

Bedrijfsuitjes of evenementen op Terschelling?

Het Terschellinger landschap leent zich uitermate goed voor creatieve activiteiten op jou bedrijfsuitjes of evenement zoals; het tekenen en schilderen van landschappen, het maken van een kunstwerk van gejutte materialen of het maken van collages. De duinen, de zee, het wad en de polder: Terschelling biedt een zeer gevarieerde omgeving en genoeg inspiratie voor onze creatieve activiteiten. Onder professionele begeleiding bezoeken we de mooiste locaties op Terschelling en als het weer wat minder is werken we binnen.

evenementenbureau-TerschellingCreativiteit en inspiratie op doen is heel belangrijk

Creatief bezig zijn in een groep is meer dan een leuke en gezellige bezigheid. Door creatief bezig te zijn leer je je motoriek, intuïtie, sociale skills en gevoel beter te ontwikkelen en kan je ze effectiever toepassen in andere situaties. Creativiteit is namelijk essentieel in je werk, sport, studie en relaties. Terschelling is de ideale plek om dit te doen Het resultaat is niet alleen een gezellige middag en een mooi schilderij, tekening of collage maar ook een verbeterd creatief en sociaal vermogen. Creatief op Terschelling helpt jou bedrijfsuitje of evenement daarbij!

Evenementenbureaus en creatieve workshops

Bedrijven kunnen ons inhuren voor creatieve workshops tbv creatieve trainingen, teamuitjes, MT-sessies, kennismaking na fusie, afscheidsfeestjes, jubilea, de welbekende heidesessie, een communicatietraining of teambuilding. We werken samen met andere trainers en evenementenbureaus op Terschelling i.g.v. grote groepen.

We hebben diverse workshops samengesteld met een duidelijk kostenplaatje, maar natuurlijk kan je altijd terecht voor een workshop op maat.

025 ctp wine canvasDe inhoud van de creatieve workshop

Het accent kan liggen op het proces en/of het resultaat van de dag/avond. Ze kunnen met zijn allen samenwerken aan een groot schilderij dat niet zal misstaan in het gebouw waarin zij werken of gaan juist lekker individueel aan de slag. De keuze is afhankelijk van wat past bij jou vraagstuk. Indien gewenst komen wij daarom graag langs voor een intakegesprek of nodigen je van harte uit langs te komen op Terschelling. Dan ben je in elk geval alvast geïnspireerd.

Jouw werknemers maken in kleine groepjes een kunstwerk dat prachtig zal staan in het gebouw waarin zij werken. De ervaring leert dat zij trots zijn op hun werk en tijdens het creatieve proces samen met collega’s het nodige geleerd hebben over creativiteit en de kunst van samenwerken.

Arrangementen

Koffie, thee en koekjes zijn inbegrepen in de prijzen van de workshops. Verder heeft Creatief op Terschelling diverse contacten met uitstekende cateraars op Terschelling. Ook qua overnachten kunnen wij je helpen voor jouw evenement. Er is van alles mogelijk, dus vraag gerust en ontvang een offerte op maat.

Over Creatief op Terschelling

Creatief op Terschelling geeft creatieve workshops op verschillende locaties op het prachtige Terschelling en is opgericht door Sanne van der Horst. Ze is kunstenaar en teken- en schilderdocente en heeft gestudeerd aan de “De witte lelie’” (1994) en de HKU (1996). De afgelopen 15 jaar heeft ze aan zeer verschillende groepen en personen kunstonderwijs gegeven en weet daarom goed hoe leerzaam en vooral leuk het is om creatief bezig te zijn.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan snel contact op voor meer informatie of een offerte.